Danes zjutraj nas je na vratih pričakalo pismo Daniela Taseva, ki učiteljici Petri Mandić sporoča, da mu doma nič ne manjka, pogreša pa pouk v šoli, prijatelje in pozitivno okolje šole.


Šolska vrata so vedno bolj polepljena. Danes smo prejeli še tri pisma. Poslali so jih učenci 7.a, Žiga, Pia in Stela. Učiteljici Urša in Polonca sta se razveselili sporočil in vam vračata pozdrave.


Učenci 9.c pa se s pomočjo razredničarke Barbare predstavljajo s kolažem fotografij, ki so nastale na petkovem tehniškem dnevu. Škoda, da nam niste mogli poslati še vonjav.

V jesensekm obdobju izrednih razmer smo vas povabili, da učiteljem napišete pismo, pošljete risbico ali jih pozdravite na podoben način. Prvo pismo smo že prejeli in je bilo danes, v četrtek 19. 11., nalepljeno na vhodna vrata. Namenjeno je bilo učiteljici Petri Mandić, poslala pa ga je Lina.



Enej pošilja pozdrave iz potepa.

Spomladi, v času izrednih razmer, smo se povezali prek fotografij, filmčkov, misli, pesmi…, ki ste nam jih pošiljali na naše e-naslove.
Pripravili smo celo dva filmčka, da smo vzpodbudili živahnost in radoživost v tistih turobnih dneh.

Tokratni ukrepi sicer niso tako zaostreni kot spomladanski, a vas vseeno vabimo, da nam na e pošto naše računalničarke, bozena.oblak@oskoroskabela.si, pošljete kako zanimivost, ki jo bomo objavlili v članku “Povežimo se”, na naši spletni stani .

Vsem skupaj pošiljamo lepe pozdrave iz šole, ki sameva in čaka na vsakdanji vrvež ter prijetne vonjave iz šolske kuhinje.

V imenu vseh na šoli,

Rok Pekolj

Dostopnost