V torek, 12. 1., smo za vse učence šole organizirali športni dan. Učenci pridno pošiljate prispevke, kaj vse ste počeli. Najbolj sta se potrudila Matevž in Jakob Dijak, ki sta o družinskem vzponu na Španov vrh in smučanju v dolino posnela krajši filmček.

https://drive.google.com/file/d/17az3s-3SF4nFE9mfgFR1ebmqeKfmaWCG/view


Lara Anderle v svojem pismu učiteljici Bojani Skumavc sporoča, da jo pogreša in ji vošči vse dobro v novem letu.


Učenci ste tudi med novoletnimi počitnicami pridno lepili pisma na šolska vrata. Objavljamo kolaž pisem, ki ste jih poslali učiteljicam Kramar, Rakar, Razingar, Mandić, Skumavc, Arh, Prša in Teran.


Učiteljici Zlati Kejžar je pisala Urška Kalan.


Včeraj in predvčerajšnjim smo za najmlajše učence pred šolama na Koroški Beli in Blejski Dobravi pripravili prijetno presenečenje. Učiteljice so ob vseh varnostnih ukrepih učencem razdelile darila, ki jih je na poti mimo naših koncev za šolarje prinesel Dedek Mraz. Na spodnjih posnetkih si lahko ogledate njegove letošnje pripetljaje in nekaj utrinkov s kratkega a prisrčnega druženja. Pohvala gre vsem, ki so se dogodka udeležili, saj so se navodil organizatork za preprečevanje širjenja virusa striktno držali.


V skladu z naslovm članka smo se tokrat povezali s sosednjo šolo – OŠ Žirovnica. Učenec 4. razreda Nik je skupaj s svojim očetom Draganom posnel dva “komada”. V prvem posnetku poje o hrepenenju po vrnitvi v šolo, v drugem pa nam v domove prinaša božično vzdušje.

Rad v šolo spet bi šel
Božična

Učenci pridno pošiljate pisma učiteljicam.

Vane Prešern, Marcel Vrhovec in Nik Zupančič voščijo prijetne praznike učiteljicam Petri Mandić, Petri Jenko in Andreji Prezelj.


Jana Čušin je v Sombrero band povabila svoja brata in bratranca. Posneli so simpatično voščilnico za vse, ki smo povezani z OŠ Koroška Bela.

Glasbeno novoletno voščilo Sombrero banda.
Dostopnost