Učenci, opozarjamo vas, da redno nosite s seboj ključe garderobnih omaric, omarice pa vedno zaklepajte.

V petek smo izvedli evakuacijsko vajo. Ugotavljamo, da se alarm v stari šoli na sliši, medtem ko je v novejšem delu zelo glasen. Dežurna učiteljica je vzorno preverila, če so alarm slišali vsi. Umik skozi okno naj bo zadnja možnost, če so hodniki neprehodni in če je učilnica v pritličju. Organizacijsko lažje je, če se razredi postavijo na igrišče po zaporedju od prvega do devetega. Dežurni učenec se mora javiti pomočnici ravnatelja ali učiteljici/učitelju, kjer bi sicer imel pouk.

Devetošolci obveščajo, da bodo predpočitniški teden popestrili s prigrizki in osvežitvijo. Prispevek na kos bo 50 centov. V torek, 22., se bodo med odmorom po 2. šolski uri lahko sladkali učenci od 1. do 3. razreda. V sredo, 23., se bodo po 1. šolski uri lahko sladkali učenci 7. in 8. razredov. V četrtek, 24., pa v odmoru po 3. uri učenci 4., 5. in 6. razreda. K sladkanju so vabljeni tudi učitelji!

V petek so se učenci Iris Bremec, Miša Jelenc in Matevž Škufca udeležili tujejezičnega Unesco recitala v Škofji Loki. S svojim nastopom in vzornim vedenjem so navdušili občinstvo ter preživeli prijeten dan v družbi predstavnikov osnovnih in srednjih šol z vse Slovenije.

Ta teden bo knjižnica v četrtek in petek zaprta, zato si gradivo, ki ga boste želeli imeti za čez počitnice, izposodite do srede.

Dostopnost