Jutri, v torek, 14. 5., boste učenci šestega in osmega razreda imeli naravoslovni dan. Učenci šestih razredov boste odšli v Prekmurje. Ogledali si boste doživljajski park Vulkanijo, spoznali boste značilnosti panonskih vasi, se seznanili z lončarstvom in si ogledali edini še delujoči mlin na Muri – Babičev mlin. Pred šolo se zberete ob 6.40 uri. Učenci iz Blejske Dobrave in Kočne počakate na avtobusni postaji na Blejski Dobravi ob 6.45 uri. Povratek na Koroško Belo je predviden okrog 19.30 ure. Učence spremljajo učiteljice  Zorman, Wolf, Kavčič in Troha.

Učenci osmih razredov si boste ogledali rudnik živega srebra v Idriji, partizansko bolnišnico Franjo in Škofjo Loko. Pred šolo se zberete ob 7.25 uri. Tudi vozači iz Blejske Dobrave in Kočne pridete pred šolo (z avtobusom za preduro). Povratek je predviden med 18.00 in 19.00 uro. Učence spremljajo učitelji  Muhar, Ošljak, Jekovec in Šorn.
Vremenska napoved ni najbolj spodbudna. Dan bo deževen, zato ne pozabite na ustrezno obutev, vetrovko, dežnik in topla oblačila.
S seboj imejte dovolj hrane in pijače za ves dan. S seboj boste vzeli tudi šolsko malico.
S seboj imejte pisalo in trdo podlago.
Na naravoslovnem dnevu veljajo enaka pravila, kot v šoli. Uporaba telefonov in ostalih elektronskih naprav ni dovoljena.

Dostopnost