Drage učenke in učenci, 

prav lepo pozdravljeni v novem šolskem letu, letu 2023/24. Brezskrbni počitniški dnevi so se iztekli – za mnoge verjetno kar prehitro – in verjamem, da so se vam izpolnila vsa vaša pričakovanja.

Upam, da ste si nabrali novih moči, ki jih boste lahko vložili v pridobivanje novega znanja in raznih spretnosti, ter vam želim, da bi bil vaš trud poplačan z uspehi in zadovoljstvom. Čeprav je učenje velikokrat nadležno in se vam marsikdaj zdi odveč, je vsem jasno, da samo znanje omogoča, da boste v prihodnosti lahko izživeli svoje sanje.

Skupaj nas bo v tem šolskem letu v 20 oddelkih na Koroški Beli in 3 oddelkih na Blejski Dobravi  473 učencev.

Med nami posebej pozdravljam nove sodelavke: Maniyo Manevski, učiteljico razrednega pouka, Anamarijo Zorč, učiteljico slovenščine, Ireno Ličer, učiteljico angleščine, Mojco Žumer, učiteljico zgodovine, Mojco Novak, učiteljico tehnike in tehnologije in laborantko, Anjo Resman, dodatno učiteljico športa na razredni stopnji in specialno pedagoginjo Diano Vali.

Želim vam, da bi se v letošnjem šolskem letu v šoli res dobro počutili, da si boste nabrali veliko novih znanj in stkali nove prijateljske vezi. Šola vam ne sme biti le v breme. Ravno tako kot pridobivanje znanja je pomembno druženje s sovrstniki in odkrivanje novega. Vsi skupaj se potrudimo, da nam bo to tudi uspelo.

 

Dragi starši,

veseli nas, da je Vaš otrok učenec naše šole. Skupaj z Vami bomo snovali in uresničevali ustvarjalno šolo. Vaša vloga je zelo pomembna, saj ste podpora učiteljem na eni ter svojim otrokom na drugi strani. Sodelujte s svojimi predlogi pri načrtovanju našega dela in skupaj z nami uresničujte dogovorjene naloge. Prepričana sem, da bomo skupaj oblikovali lep jutrišnji dan Vašega otroka.

 Uspešno šolsko leto 2023/2024 vam želimo delavci šole.

 

Sanda Zupan,

v.d. ravnateljice

Dostopnost