PLESNI ŠPORTNI DAN – OBVESTILO

V torek, 22.11.. 2022, bo za učence od 1.-4 razreda plesno športni dan. Vse podrobnosti vam bodo dale vaše razredničarke.

Ta dan boste vsi učenci od 1.- 9.razreda  svečano sprejeli v šolsko skupnost tudi naše prvošolce in sicer  ob 8.20 uri, ko se vsi za 20min zberemo v telovadnici na kratki slovesnosti.

9.r  pa boste ta dan  v predavalnici imeli še pogovor z dvema našima uspešnima sokrajanoma. To druženje boste začeli preduro.

 

V sredo, 23.11.2022,  pa bo  plesni dan izveden za  učence od 5. do 9. razreda. Oba dni bodo dejavnosti potekale v šoli.

Učenci se boste tekom dopoldneva naučili dveh skupinskih plesov, na koncu pa bo sledil še skupni nastop v telovadnici. Vodili in učili vas bodo plesalci Plesnega studia RITEM iz Kranja, kot ste do sedaj že vajeni.

Vsi učenci pridete v  šolo normalno za prvo šolsko uro in se zberete v učilnicah pri razrednikih. Izjema je 8.a, ki se zbere v učilnici ga.Kavčič in 7.b, ki se zbere v učilnici g .Čušina.

Natančen razpored po učilnicah in urnik poteka celega dne, imate objavljen na oglasni deski.

 

V šolo pridete ta dan bolj športno oblečeni, obuti pa bodite tako, kot to zahtevamo pri športni vzgoji ( v čiste tenis copate ali šolske copate, neprimerno pa je biti obut v copate, ki se  samo nataknejo).

Na ta dan imejte s seboj tudi svoje stekleničke z vodo, da se boste med dejavnostmi lahko odžejali.

Učenci, ki ste zaradi zdravstvenih težav  opravičeni športne vzgoje, ta dan normalno pridete v šolo. Ples je namreč dejavnost, ki za nikogar ni prezahtevna in jo boste vsi zmogli brez težav.

 

V torek in sredo  uživajte, izražajte se z gibom in pokažite, da se v vsakem izmed vas skriva tudi plesna kultura.

K plesnemu ustvarjanju vabljeni tudi razredniki in sorazredniki.

Po končanih plesnih aktivnostih, predvidoma ob 12.uri, greste vsi učenci še z razredniki v svoje razrede, kjer boste uredili klopi in stole v prvotno stanje.

 

Avtobusi na Bl.Dobravo bodo odpeljali po sledečem razporedu:

– ob 12:15 za učence, ki ne greste  na kosilo,

– ob 13.00  pa za učence, ki boste v šoli še kosili.

Avtobusi v Javorniški Rovt  bodo vozili normalno po voznem redu.

Dostopnost