VABILO CURLING KLUBA JESENICE NA PETKOV DOGODEK

Če v petek zvečer nimate ideje kaj početi po napornem tednu in če želite v vikend vstopiti aktivno in zabavno, vas iz Curling kluba Jesenice vabimo, da se ta petek, 18.11.2022 ob 20. uri v spremstvu staršev ali druge odrasle osebe oglasite ob ledeni ploskvi Dvorane Podmežakla, kjer boste spoznali osnove curlinga in se tudi preskusili v igranju tega res zanimivega in nenavadnega olimpijskega športa.

Na začetku boste lahko izvedeli nekaj o curlingu ter pravilih ki veljajo pred, med in po igri. Sledile bodo vaje za privajanje na (spolzek) led in različne gibe ki so potrebni za igranje. Za konec pa bo sledila še prava igra, kjer bodo vse prej omenjene veščine in spretnosti prenešene v akcijo. Za trening ne potrebujete samo športna oblačila in čisto obutev. Vso ostalo opremo preskrbimo mi.

Curling je šport za vsakogar, kar pomeni da nihče ni premlad, prestar, premajhen ali prevelik. Tako da vabljeni prav vsi – učenci, učitelji in starši.

Veseli bomo vašega obiska!

Trening curlinga je le ena od možnosti, ki se izvajajo v programu “Šport za zabavo”, ki ga izvaja Zavod za šport Jesenice v sodelovanju z jeseniškimi športnimi društvi, z namenom približati ljudem čim več različnih športnih panog.

 

Dostopnost