PLOČNIK IN AVTOBUSNA POSTAJA

Od torka, 31. maja, do sobote, 4. junija, bodo potekala dela na zunanjosti stoletnega dela šolske zgradbe. Za doseganje višjih delov si bomo pri pleskanju pomagali z dvigalom, zato bo promet delno oviran na pločniku in na voznem pasu v smeri proti Jesenicam. Prosimo za previdnost. Hvala za razumevanje.

 

REZULTATI NPZ

Za učence 9. razredov bodo jutri znani rezultati NPZ, zato imejte v prihodnjih dneh s seboj šifre za vpogled, za kar se boste dogovorili z učitelji preverjanih predmetov.

 

RAZGIBAJMO ŠOLO

V sredo, 1. junija, vabimo vse učence in zaposlene na športno igrišče, kjer bomo izvedli kratko športno aktivnost z imenom RAZGIBAJMO ŠOLO.

Na igrišču in v njegovi okolici si boste s tekom in preprostimi tekaškimi nalogami lahko malce pretegnili noge, se zadihali, pospešili srčni utrip  in se potem z več energije za delo vrnili v šolske klopi.

V prvem odmoru ob 9. uri boste na igrišče prišli učenci od 6. do 9.razreda. Pridite v spremstvu učiteljev, ki vas imajo na urniku prvo šolsko uro. K vadbi povabite tudi razrednike.

V drugem odmoru ob 10.uri  ste na igrišče povabljeni učenci 2. in 5.razreda. Učenci 3., 4. in 1. razredov  boste aktivnost izvedli med urami športa.

K sredini aktivnosti ste povabljeni tudi ostali zaposleni na šoli,  saj bo tudi vam koristil kratek aktivni odmor na svežem zraku. Vsi pa se za ta dan ne pozabite obuti v športne copate. Pa srečno in se vidimo  v akciji 😊

Dostopnost