Medobčinsko ateltsko tekmovanje

Včeraj se je na šolskem igrišču zaključilo medobčinsko atletsko tekmovanje.

Pomerili so se še učenci 8. in 9. r., kjer so se naši predstavniki odrezali naravnost odlično. Pri fantih so v teku na 60 m osvojili vsa tri odličja. Luka Planinšek je zmagal, Luka Makuc je osvojil 2. mesto, Tine Bertoncelj je bil tretji.

Podoben uspeh so fantje dosegli tudi v najdaljšem teku na 1000 m, kjer je zmagal Toni Fartek, 2. mesto je osvojil Tine Bertoncelj, 3. pa Tarik Sušič.

V skoku v daljino je prav tako slavil naš učenec, Luka Makuc, ki je za več kot pol metra preskočil vso konkurenco, Uroš Černe je v isti disciplini osvojil tretje mesto.

Pri dekletih je Katarina Žuber v metu vorteksa prepričljivo zmagala, za konec pa so si zlato medaljo pritekli še Tinka Rakar, Katarina Žuber, Luka Planinšek in Luka Makuc v mešani štafeti.

Po vsem naštetem je seveda logično, da so ekipno naši starejši učenci premagali vse ostale sodelujoče šole, skupno v obeh dneh pa smo osvojili ekipno 2. mesto.

Čestitke vsem našim atletom, tudi za mnoga četrta mesta, za trud in zbrano vsako točko, za borbenost kljub padcu na stezi in nepopustljivost do zadnjih metrov. Učitelji športa smo bili res ponosni na celo ekipo.

Tisto, kar je enako pomembno kot naše včerajšnje zmage in medalje, pa je vzdušje, ki ste ga naredili vsi navijači na tribuni in vsa spodbujanja ob igrišču. Če bi včeraj podeljevali medalje vam, navijači, bi dobili zlato. Čestitke in hvala tudi vam!

Dostopnost