Poletni tabori brez izgovora

V Mladinski zvezi Brez izgovora Slovenija med letošnjim poletjem pripravljajo taborjenje za učence od 6. do 9. razreda. Taborjenje bo potekalo v več terminih, in sicer med 10. 7. in 26. 8. 2022.

Poudarek njihovega programa je predvsem zdravje mladih v povezavi z okoljem in trajnostnim razvojem, program taborjenja pa bo poln vsebinskih delavnic s to tematiko. Na taborih bodo mlade opremili z veščinami za zdravo preživljanje prostega časa na področju prehrane, gibanja, duševnega zdravja in psihoaktivnih substanc. Krepili bodo njihove socialne veščine in jim ponudili orodja in kompetence za uspešen prehod v srednjo šolo in soočanje z izzivi, ki so povezani z obdobjem mladostništva. Seveda pa ne bodo pozabili na zabavo, druženje in sproščenost, ki so nedvomno najpomembnejši sestavni deli poletnih počitnic.

 

Na taborjenje se lahko prijavi kdorkoli. Cena znaša 250 € z DDV na udeleženca. Prijavljenim do 31. maja 2021 pa nudijo 15 % popusta na polno ceno, kar pomeni, da za taborjenje odštejete le 212,5 €. Za udeležence iz socialno ogroženih družin je taborjenje brezplačno, saj ga financirata Ministrstvo za zdravje RS in Mestna občina Ljubljana.

Prijavnico in več informacij najdete na spletni strani tabori.noexcuse.si.

KONTAKTNA OSEBA:

Mia Zupančič: 041 679 756 ali mia.zupancic@noexcuse.si

Dostopnost