Objava 12. 11. 2021

Učenec Matic Leban iz 4. razreda je pred šolo na okenski polici našel črn LG telefon. Dobite ga pri šolski svetovalni delavki.

Spoštovani starši in skrbniki!

Pretekli teden smo vam obljubili, da se bodo učenci od. 1. do vključno 3. razreda v ponedeljek 15. 11. vrnili v matične učilnice. To obljubo izpolnjujemo!

V ponedeljek se bodo prvo uro zbrali v svojih trenutnih – nadomestnih – učilnicah, kjer imajo vse pripomočke za pouk in se potem tekom dopoldneva potopoma preselili.

Tudi glavni vhod vračamo v uporabo z ponedeljkom 15. 11., tako, da se razvrščanje učencev na vhodno – izhodne točke vrača na način, ki je bil urečen pred zaprtjem glavnega vhoda.

  • Jutranje varstvo – glavni vhod v šolo
  • 1., 2., 3., 4. in 5. razred – glavni vhod v šolo
  • 6.,7., 8., 9. razred – zasilni izhod pri jedilnici proti garderobam

Za učence od 4. do vključno 6. razreda iz zgornjega dela Koroške Bele ostaja v uporabi vhodno/izhodna točka z igrišča proti telovadnici.

Hkrati vas seznanjam, da se v sredo, 17. 11., in ne v ponedeljek, 15. 11., kot je bilo predvideno do včeraj, začenja obvezno samotestiranje za VSE UČENCE v šolah. Na naslednji povezavi

https://www.youtube.com/watch?v=Ljc9hG7xsFU

si lahko ogledate video prikaz samotestiranja, da boste seznanjeni s postopkom in se boste lažje odločali ali se strinjate z njim ali ne. Vse ostale pomembne informacije, ki se tičejo samotestiranja vam bomo posredovali v ponedeljek.

Rok Pekolj, ravnatelj

Dostopnost