Objava 20. 10. 2021

Udeležitev šolskih olimpijskih iger

V torek, 19. 10. 2021, smo se z učenci udeležili Šolskih olimpijskih iger, ki so potekale na OŠ Selnica ob Dravi. Ob slovesni otvoritvi smo obudili olimpijski duh, ki smo ga zelo lepo upoštevali na tekmovanju v odbojki na mivki in nogometu na mivki. Dekletom čestitamo za osvojeno prvo mesto in fantom za odlično drugo mesto.

Glasbena prireditev

Jutri, v četrtek, boste učenci 8. in 9. razredov odšli v Kino Železar, kjer boste poslušali koncert z naslovom Romantika na Slovenskem. Za vas so ga pripravili učenci Glasbene šole Jesenice.

Po malico greste ob 9.55 uri. Avtobus izpre šole odpelje ob 10.10 uri.

  1. ab gresta z maskami na prvi avtobus, 9.ab pa z maskami na drugi avtobus.

Prireditev se začne ob 10.30 in traja 45 minut. Maske so obvezne tudi v kinu. Po koncertu se vrnete v šolo in nadaljujete s poukom po urniku.

Ne pozabite na kulturno vedenje. Želimo vam veliko glasbenega užitka!

Tekmovanje Logika

Na šolskem tekmovanju iz logike so bronasto priznanje prejeli šestošolki Julija Slak in Iza Peterman Pogačnik, sedmošolci Trina Sedej Alberto dos Santos, Klara Špendal, Ema Pernuš, Anaja Davidovič, Lan Pekolj, Ožbej Lužnik, Alja Selimovič, Maša Ahec, Rebeka Zupan in Jakob Kisič Štros, osmošolca Lana Zaveljcina in Žiga Cuznar, devetošolke Hana Nušinovič, Jana Čušin, Maja Erjavec, Ana Račič, Lena Ponjavić in Hana Terezija Hlade.

V soboto, 16. 10., je potekalo državno tekmovanje za sedmošolce, ki se ga je udeležila Klara Špendal, in regijsko tekmovanje za 8. in 9. razred, ki so se ga udeležile Jana Čušin, Maja Erjavec, Lena Ponjavić in Hana Terezija Hlade.

Dostopnost