V sredo boste učenci od 6. ̶ 9. razreda imeli športni dan.  Glede na dane razmere bomo to leto  pohode nekoliko prilagodili. Pohoda  ne boste izbrali po težavnosti, ampak bo vsak razred odšel v svojo smer .

Vsi učenci pridete v šolo ob 8.20 uri in se zberete v svojih razredih, kjer  boste imeli malico.

V šolo pridite  oblečeni v športna oblačila (ne v kavbojke).  Ker pohodi ne bodo izvedeni v sredogorje, ste tokrat lahko obuti v športne copate, seveda pa je planinska obutev dobrodošla.

Na pohod vzemite nekaj svoje malice in upoštevajte, da v nahrbtnik sodi le zdrava malica brez raznih čipsov in drugih slanih prigrizkov. S seboj imejte  kak sendvič, jabolko in seveda dovolj  ne presladke pijače.

Med samim pohodom upoštevajte navodila razrednikov in ostalih spremljevalcev ter se držite vseh pravil, ki tudi sicer veljajo pri pouku. Med samo hojo se morata paralelki držati varnostne razdalje, kar pomeni, da se med seboj ne mešate učenci različnih oddelkov.

Vsi, ki hodite na kosilo, boste za ta dan s kosila odjavljeni, saj se predvsem učenci 6. in 8.razreda z Blejske Dobrave  najbrž ne boste vračali nazaj v šolo. Kdor pa je za sredo prepričan, da bo prišel nazaj na kosilo, mora prijavo za ta dan dodatno opraviti.

Smeri pohodov, spremljevalce in ostale podrobnosti si oglejte na oglasni deski.

Pohodi se bodo zaključili med 13. in 14. uro, zato boste vozači po končanem športnem dnevu odšli na redne šolske avtobuse.

Želimo vam prijetno preživet športno obarvan dan.

Dostopnost