Pozdravljeni, sporočilo je namenjeno vsem staršem učencev od 1. do 9. razreda.

Sporocilo pred vrnitvijo v šolo 1 do 3 r
Izjava staršev pred vrnitvijo otroka v šolo

SPOROČILO ZA STARŠE UČENCEV OD 1. DO 3. RAZREDA
Obvestila in izjava v priponkah so namenjeni staršem učencev od 1. do 3. razreda, ki se prihodnji ponedeljek vračajo v šole.
Naj opozorim na izjavo o zdravstvenem stanju vašega sina oz. hčere, ki jo mora imeti učenec pred prvim vstopom v šolo s seboj in vračanje osnovnih podatkov do vključno srede 13.5, da bomo lahko delo v šoli optimalno organizirali.

SPOROČILO ZA STARŠE UČENCEV 9. RAZREDOV IN UČENCEV 4. DO 8. RAZREDA, KI BODO V ŠOLO POVABLJENI NA UČNO POMOČ
Učenci 9. razredov in učenci od 4. do 8. razreda, ki bodo povabljeni na učno pomoč, bodo informacije o procesu vračanja v šolo s 25. majem, dobili v prihodnjem tednu.

SPOROČILO ZA STARŠE VSEH OSTALIH UČENCEV OD 4. DO 8. RAZREDA
Za ostale učence od 4. do 8. razreda velja, da bodo šolsko leto zaključili na daljavo in nadaljujejo z delom v ustaljenem ritmu. Priprave za delo jim bo še vedno pošiljala razredničarka. Ker pa bo ena izmed razredničark razporejena v šolo, se lahko zgodi, da bo razpored predmetov v dnevu in tedensko drugačen. Ravno tako učiteljica od ponedeljka 18.5. naprej ne bo več mogla tako striktno pregledovati opravljenih nalog.

Navodil, z idejami za prosti čas, ki so jih učencem pošiljale učiteljice podaljšanega bivanja, od ponedeljka naprej ravno tako ne bo več.
Tudi učiteljica Martina Šorn je prerazporejena na druge naloge in ne bo več pošiljala idej za delo v okviru programa Gibanja.
Delavci šole se zavedamo odgovornosti, a se hkrati veselimo povratka učencev v šolo.
Rok Pekolj, ravnatelj

 

Dostopnost