Šestošolci, Zavarovalnica Triglav obvešča, da ob upoštevanju nastale situacije glede korona virusa ne bomo izvedli tradicionalnih aktivnosti v dolini pod Poncami ob letošnjem svetovnem prvenstvu v smučarskih poletih, med katerimi je bil predviden tudi ogled smučarskih skokov za šolsko mladino v sklopu projekta Otroci Triglava v Planici.

Vsi prostovoljci se nujno v odmoru zglasite pri šolski svetovalni delavki.

Starejši učenci, ki bi želeli ponovno opravljati kolesarski izpit, se oglasite pri učiteljici Šorn.

Večkrat smo bili opozorjeni, da se nekateri učenci ne držite cestno-prometnih predpisov in za pot domov uporabljate poti, ki niso označene kot varne šolske poti. Opozarjamo vas na previdnost, saj ne želimo, da bi prišlo do neljubih dogodkov. Pozivamo vas, da za pot v šolo in iz nje uporabljate varne šolske poti, ki so označene na tabli pred knjižnico. Priporočamo, da cestno-prometne predpise (hoja po pločniku, prečkanje prehodov za pešce, kolesarjenje v skladu s pravili in uporaba kolesarske čelade tudi za vožnjo v skiroji, rolerji in podobnimi prevoznimi sredstvi) in upoštevate tudi v prostem času.

V torek govorilne ure bodo. Stašem pa svetujemo, da se, če osebni obisk ni nujen, z učiteljem, s katerim bi se radi pomenili, dogovorite za drugačno obliko komunikacije preko eAsistenta ali telefona.

Dostopnost