Na OŠ Koroška Bela spodbujamo inovativne učne pristope.Strokovni delavci se trudimo, da bi učno snov podajali na načine, ki so zanimivi, učencem razumljivi in omogočajo trajno pomnjenje.

Vsak strokovni delavec za svoj predmet in obravnavano tematikooceni, s katerimi načini poučevanja bo posamezen sklop učenec najlaže razumel in si ga uspel zapomniti. Seveda je potrebno obravnavano snov tudi ponoviti, zato z domačimi nalogami spodbujamo ponavljanje in posledično trajno pomnjenje. Stremimo k tolikšni količini domačega dela, ki po našem strokovnem mnenju zadostuje, da učenec snov ponovi in s tem pripomore sidranje naučenega v trajni spomin. Posledično tudi pričakujemo, da so domače naloge opravljene pravilno in v celoti.

Z namenom, da bi prikazali tovrstne vsebine, smo v preteklem in letošnjem šolskem letu organizirali dneva odprtih vrat. Zavedamo pa se, da se vsi, ki jih zanima, kako potekajo dopoldnevi na naši šoli, teh dejavnosti zaradi službenih obveznosti ne morejo udeležiti. Zato smo se potrudili in najzanimivejše vsebine posneli in jih objavili v naši fotogaleriji. Pod članek pripenjamo le nekaj fotografij za pokušino, več pa si jih lahko ogledate v fotogaleriji naše šole, pod naslovi »ZANIMIVOSTI MED POUKOM.«

Vabljeni k ogledu.

Dostopnost