Radi bi pohvalili učence, ki so včeraj v dvorani Kolpern nastopili na prireditvi Ljudske univerze Jesenice z naslovom Kako so se na Jesenicah včasih zabavali. To so bili Hana Terezija Hlede, Taj Justin, Ermin Bekonjić, Zoja Markovič, Iris Bremec, Zala Rožič, Enej Kneževič in Miša Jelenc.
Proslavi ob dnevu samostojnosti in enotnosti bosta v ponedeljek, 23. decembra, in sicer prvo uro za razredno stopnjo, drugo uro pa za predmetno. Predmetno stopnjo bomo poklicali po objavi.
V torek, 24. decembra, boste učenci v šolo prišli za prvo uro, torej 8. 20. Z razredniki boste preživeli prvo šolsko uro, nato se boste lahko med 9.15 in 11.30 udeležili plesa. Za prvošolce se bo ples začel že ob 9. uri. Za glasbo, prigrizke in osvežitev med plesom bodo poskrbeli devetošolci in njuna pridna razrednika. Komur ni do plesa, si lahko ogleda film. Razrednikom sporočite svojo odločitev. Film za mlajše učence bo v učilnici zgodovine (Vrhovnik Gomboc), film za starejše učence pa v učilnici slovenščina 3 (Kavčič). Odločitve ne boste mogli spreminjati, devetošolci pa bodo poskrbeli, da tudi vi ne boste žejni in lačni. Nekateri učenci se zaradi neprimernega obnašanja plesa ali ogleda filma žal ne boste udeležili in boste imeli nadomestne vsebine v učilnici Ahačič. Vsi učenci upoštevajte navodila učiteljev, da bomo zadnje skupne urice koledarskega leta preživeli prijetno. Avtobus na Blejsko Dobravo bo odpeljal prvi ob 11.45, drugi pa ob 12.10, v Javorniški Rovt pa ob 12.1o kot običajno po voznem redu.

Dostopnost