Na šolskem tekmovanju iz angleščine je sodelovalo 12 učencev iz 9. razreda. Kar 4 so prejeli bronasto priznanje, in sicer Nina Alibašić ter Albin Žuber iz 9.a in Zoja Beg ter Manca Husaković iz 9.b.

Na območno tekmovanje, ki bo potekalo januarja, sta se uvrstili najuspešnejši učenki, to sta Zoja Beg ter Nina Alibašić.

Vsem učencem, zlasti pa dobitnikom priznanj, iskreno čestitamo za lep dosežek, Zoji in Nini pa želimo uspešne priprave ter veliko sreče na območnem tekmovanju.

V sredo, 4.12.2019, boste učenci sedmih razredov imeli naravoslovni dan.
Odpeljali se boste v Ljubljano in eksperimentirali v Hiši eksperimentov ter pobliže spoznali nekaj živali v živalskem vrtu.
Odhod izpred šole bo ob 7.30, vozači pridite z avtobusom za preduro, povratek pa med 15 in 15.30 uro.
Ta dan ne bo šolske malice, zato sami poskrbite, da ne boste žejni in lačni.
Želimo vam veliko prijetnih znanstvenih dogodivščin. Ne pozabite pa na šolska pravila.

Knjižno uganko za učence od 2. do 4. razreda je pravilno rešilo 9 učencev. Knjižno nagrado dobi  ŽIGA KOBAL 4.B.

Knjižno uganko za učence od 5. do 9. razreda sta pravilno rešila 2 učenca. Knjižno nagrado dobi: ANA RAČIČ 7.B

Čestitamo! Knjižno nagrado nagrajenca dobita v knjižnici. Vabljeni k reševanju nove knjižne uganke.

Starejše učence, ki imate pouk angleščine v starem delu šole med učilnicama drugih razredov, opozarjamo, da bodite do mlajših učencev spoštljivi in jim ne nagajajte in ne ustrahujte. Namesto tega jim raje namenite kako lepo besedo, saj so to učenci, ki šele dobro začenjajo s šolanjem na naši šoli. Bodite jim dober zgled, tak, ki ga dostikrat javno pohvalimo. Če se pravil šolskega reda in bontona ne boste držali, vas bomo morali zadržati po pouku, da omenjeno gradivo znova predelate.

Dostopnost