Danes je ob 18. uri v  dvorani Kolpern v okviru Meseca boja proti odvisnosti predavanje Ivanke Berčan z naslovom »Pot v odraslost in njene stranpoti«. Obvestite starše.
V četrtek, 14. 11. 2019, bo v predavalnici na naši šoli predavanje z naslovom« Dnevna rutina: potreba otroka, vrtca in šole ali zgolj nujno zlo« Predavanje je namenjeno staršem učencev od 1. do 9. razreda in staršem predšolskih otrok. Predavali bosta defektologinja Martina Vrabec in psihologinja Neža Ajdišek.
Učenci so našli: uhan z roza kamnom, telovadno opremo v črni vrečki, ključ z obeskom medvedek, denarnico Love, v kateri so DM kartice in slike. Našteto dobite pri šolski svetovalni delavki.
Učenci devetega razreda: v četrtek, 28. 11. 2019,  popoldan je Dan odprtih vrat v gospodarstvu. Priporočamo vam udeležbo. Več informacij boste dobili pri šolski svetovalni delavki oz. si lahko preberete na oglasni deski, namenjeni informacijam s poklicnega področja.

Vsako šolsko leto vas moramo opozarjati na ustrezno ravnanje z brisačkami v straniščih. Za eno brisanje rok je dovolj ena brisačka, ki jo po uporabi stisneš v kepo in odložiš v koš za smeti. Če opaziš, da nekaj učencev pred tabo ni ravnalo enako, bodi boljši in z brisačko v roki poberi s tal ostale in jih potlači v koš. S tem pripomoreš k boljšemu bivanju za vse, hkrati pa bodo morda tisti, ki tega še niso vešči, počasi opazili tako ravnanje in ga posnemali. Dežurne učitelje prosimo, da med odmori še naprej vestno preverjajo dogajanje v straniščih.

Garderobne omarice so namenjene varnejšemu shranjevanju učenčevih stvari. Garderobe zaklepamo, da poskrbimo za varnost vaših predmetov, shranjenih v garderobnih omaricah, ker včasih zaklepanje omaric ne zadostuje. Dežurni učitelji in učitelji športne vzgoje zaradi svojih obveznosti ne morejo odklepati garderobe vsakemu učencu posebej, zato športno opremo vzemite ob začetku pouka. Če daljše obdobje ne bomo zaznali težav z vdiranjem v omarice, se bomo mogoče v prihodnje odločili, da bodo garderobe ves čas odklenjene. Vsi smo odgovorni, da bo čas, ki ga preživimo v šolskih prostorih, čim prijetnejši.

Dostopnost